Deze site is ontwikkeld door Piozum.

Trainingen en cursussen

Terug naar overzicht

Droomtijd

Workshop over persoonlijk leiderschap voor vrouwen

DroomtijdDroomtijd workshop over vrouwelijk leiderschap

ik droomde dat ik wakker werd
en plots was ik een vrouw
ik schudde met mijn veren
en voelde mij een pauw

een ieder die mij lief was
keek mij ten volle aan
en als ze mij bekeken
dan bleef ik lekker staan

ik droomde dat ik wakker werd
een wonder was gebeurd
de hele wereld was opeens
in zachte tint gekleurd

en alle kleuren die ik zag
niet wit of grijs of zwart
maar vrolijker en zachter
die kleurden ook mijn hart


Inhoud Workshop

‘Droomtijd’ is een workshop voor vrouwen die zowel professioneel als persoonlijk hun leiderschap willen verkennen, leren neerzetten en ontwikkelen. De volgende thema’s komen aan de orde:
  • Wat zijn jouw leiderschapskwaliteiten en hoe gebruik je deze?
  • Hoe wil jij jouw leiderschap in de wereld zetten?
Polariteiten als:
  • kracht en kwetsbaarheid
  • mannelijke en vrouwelijke energie
  • binnen- en buitenwereld
  • macht en overgave
  • eenzaamheid en verbinding
Deze workshop voor vrouwen richt zich op een drietal aspecten van vrouwelijk leiderschap:

* Persoonlijk leiderschap

Hieronder verstaan wij dat je in staat bent zo in contact te zijn met je eigen kwaliteiten dat je ze in het dagelijks leven en in de werksituatie optimaal gebruikt. In deze workshop leer je zo om te gaan met jezelf en de ander dat je eigen kwaliteiten optimaal tot hun recht komen.

* Vrouwelijke authenticiteit
Vrouwelijk leiderschap gaat over de authentieke vrouw te worden die je bent en je unieke, individuele kracht te herkennen. Door je (weer) te verbinden met je vrouwelijke energie, creëer je een bedding en innerlijke kracht die nodig is om jouw leiderschapskwaliteiten neer te zetten in je persoonlijke en professionele leven.

* Leidinggeven
Leidinggevenden hebben een functie, waarin zij richting geven aan inhoud en proces. Leidinggeven vraagt daarom dus meer dan de eigen autonomie. Leidinggeven betekent ook dat je de autonomie van de ander stimuleert en in beweging brengt. Dat betekent dat je in staat bent om mensen in werkrelaties op een effectieve en plezierige manier in beweging te brengen.

Cursusdata

Cursusdata: vrijdag 10 juni 2011
Duur +Tijd: 2 dagdelen van 14.00-21.00 uur

Locatie
:
Praktijk ‘Nieuwraven’
Reinoutsgaarde 26
3436 RB Nieuwegein
tel.0624514729

Kosten: € 195,= p.p. excl. BTW, inclusief een eenvoudige avondmaaltijd

Trainers

Evelijne Swinkels – Braaksma (1964)
Theoloog (doctorandus), Master Practitioner in Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) en gecertificeerd in de Transactionele Analyse (TA). Jarenlang werkzaam in Voortgezet- en Hoger Beroepsonderwijs als docent en begeleider van medewerkers. Sinds 2001 eigenaar van Swinkels, Advies, Begeleiding & Training en werkt als freelance trainer/coach en auteur in (opdracht van) verschillende organisaties en instellingen. Haar aandachtsgebieden zijn persoonlijke ontwikkeling, communicatie, leiderschap en zingeving. ‘In mijn werken met mensen zie ik steeds weer dat elk mens een diep verlangen heeft om zelf richting en inhoud aan het leven te geven en vaak op zoek is naar een passende vorm hierbij. Een vorm, die zin, betekenis en verbondenheid geeft. Ik vind het fantastisch om mensen bij deze zoektocht te mogen begeleiden’.

Pauline Seebregts (1969)
Verhalenverteller, trainer en coach. Zij biedt vanuit Vertelbureau Storywise professionele vertelvoorstellingen, workshops, training en begeleiding voor organisaties, bedrijven, theater en particulieren. Daarnaast is zij verbonden als docent aan de Vertelacademie te Utrecht. Zij werkt met mensen en organisaties aan hernieuwde perspectieven binnen hun eigen verhaal. Een goed verhaal raakt en inspireert. ‘Door mensen werkelijk naar binnen te helpen kijken en naar hun verhaal te leren luisteren vinden ze hun eigen en vaak verrassende antwoorden’.
Zie: www.storywise.nu