Deze site is ontwikkeld door Piozum.

Trainingen en cursussen

Terug naar overzicht

Bezield verband voor scholen

Stel je voor

Je speelt in een voetbalelftal. Bij een wedstrijd weten maar vier spelers welk doel het eigen doel is, twee daarvan kan dat ook daadwerkelijk iets schelen. Acht spelen voortdurend tegen elkaar in plaats van tegen het andere team. Verwarrend, frustrerend en demotiverend is dat…..Soms ervaren mensen in organisaties hetzelfde, missen ze bezield verband.
Misschien jij ook wel in jouw school?

Wat is Bezield Verband?

Bezield verband is daar waar je in vrijheid en veiligheid kunt werken aan je eigen dromen en passies en met elkaar je dromen deelt. Of het verlies van dromen. En daar waar je zo samenwerkt, dat je je door elkaar en de organisatie gekend en gedragen weet. Zodat je je gezien en gewaardeerd voelt, met alles wat jij als mens belangrijk vindt.

De school als bezield verband, daarover gaat deze training. Wat jou bezielt, samen met die ander, in jouw school. En hoe je daar handen en voeten aan kunt geven, zelf en met elkaar. Zodat de school een plek is waar iedereen – leerlingen, personeel en anderen - zijn dromen kan vormgeven, zich thuis voelt en zich ten volle kan ontplooien.

Praktische gegevens

Doelgroep:
  • schoolleiders, docenten, OOP, mentoren, coördinatoren etc.
  • professionals die persoonlijk en professioneel willen leren over (eigen en andermans) bezieling en verbondenheid in school
Werkwijze:
  • korte stukken theorie worden afgewisseld met oefeningen
  • van deelnemers wordt verwacht dat zij bereid zijn hun eigen ervaringen in te brengen
Duur:  2 dagdelen van 3,5 uur (in overleg)


Trainers

Evelijne Swinkels- Braaksma: Theoloog (doctorandus), Master Practitioner in Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) en gecertificeerd in de Transactionele Analyse (TA). Jarenlang werkzaam in Voortgezet- en Hoger Beroepsonderwijs als docent en begeleider van medewerkers. Sinds 2001 eigenaar van Swinkels, Advies, Begeleiding & Training en werkt als freelance trainer/coach en auteur in (opdracht van) verschillende organisaties en instellingen. Haar aandachtsgebieden zijn persoonlijke ontwikkeling, communicatie, leiderschap en zingeving.

Pauline Seebregts: Verhalenverteller, trainer en coach. Zij biedt vanuit Vertelbureau Storywise professionele vertelvoorstellingen, workshops, training en begeleiding voor organisaties, bedrijven, theater en particulieren. Daarnaast is zij verbonden als docent aan de Vertelacademie te Utrecht. Zij werkt met mensen en organisaties aan hernieuwde perspectieven binnen hun eigen verhaal. Een goed verhaal raakt en inspireert. Door mensen werkelijk naar binnen te helpen kijken en naar hun verhaal te leren luisteren vinden ze hun eigen en vaak verrassende antwoorden. Zie: www.storywise.nu

Contact

Evelijne Swinkels
E evelijne@swinkelsadvies.nl
T 06 24514729