Deze site is ontwikkeld door Piozum.

Coaching


Wat is coaching?

Soms lijk je wel eens vast te lopen. Kom je op je pad obstakels tegen die je dwingen stil te staan. Komen er vragen bij je naar boven. Vragen waar je geen antwoord op hebt. Of zaken die je niet lijkt te kunnen oplossen. Lijkt niets meer te werken. Dat kan op het gebied van werk zijn, maar ook gaan over familie, relaties of jouw eigen levenspad. Heel vaak geeft dan je lichaam aan dat het zo niet langer gaat: je hebt hoofdpijn, last van je nek of buik, slaapt slecht, bent snel moe of geïrriteerd. In zulke situaties kan coaching uitkomst bieden. Hierin nodig ik je uit om je bewust te worden van wat er speelt, dit te verhelderen en vooral ook op te lossen. Ik maak een afspraak met je over wat je wil bereiken. Daarop stem ik mijn werkwijze met je af. Bij voorkeur werk ik multidisciplinair en verbind ik verschillende vormen (Transactionele Analyse, Systemisch werken, Lichaamswerk, RET, NLP) met elkaar. Maar dat ligt van te voren niet vast. Dat hangt af van wat er speelt en wat jij vraagt en wil. En van wat op dat moment het meest bij jou past.

Wat is mijn visie op coaching?

Met welke vraag iemand ook komt, coaching is een intensief proces waarbij je vooral zelf aan de slag bent. Jij gaat op reis en ik reis met je mee. Door zelfonderzoek ontdek je wellicht nieuwe mogelijkheden. We kijken naar het effect van jouw gedrag op anderen en naar onderliggende zelfbeelden. Levens- en zingevingvragen komen daarbij vaak aan de orde. Zo kun je weer in contact komen met jezelf, met je gevoel en jouw unieke kwaliteiten. En leer je om deze - soms nog verborgen - kwaliteiten op een constructieve wijze in te zetten in je eigen persoonlijke en professionele leven.
Coaching is een prachtig instrument om te kijken naar wat voor jou belangrijk is in je leven, wie je ten diepste bent en wil zijn. Zodat je met meer plezier en passie je leven kunt leven en je carrière kunt vormgeven

Voor wie is de coaching bestemd?

Vragen waarbij mijn cliënten willen stilstaan gaan o.a.over:
  • eenzaamheid, frustratie, teleurstelling
  •  vermoeidheid, gejaagdheid, onrust
  • angst, onzekerheid, verdriet
  • macht en machteloosheid
  • boosheid, wrok en haatgevoelens
  • verlangen, gemis en tekort
  • balans in werk en privé-leven
  • onderzoeken van eigen kracht, talenten en kwaliteiten 
  • persoonlijke en professionele doelen en mogelijkheden


Kosten

Een sessie duurt 75 minuten en kost voor particulieren € 75,= excl. BTW (tenzij anders wordt overeengekomen). Voor bedrijven kost een sessie € 100,= excl. BTW.
Als je vraag arbeidsgerelateerd is, kun je misschien bij je werkgever om vergoeding vragen. Zij/hij heeft er immers veel baat bij als jij goed in je vel zit en effectief en gemotiveerd functioneert!
Het telefonische intakegesprek is uiteraard gratis.


Plaats

De gesprekken vinden in principe plaats in mijn praktijk in Nieuwegein. Daarmee ben je ook even weg van je eigen werkomgeving en kan je op een rustige locatie afstand nemen en aan het werk.
Praktijk ‘Nieuwraven’
Reinoutsgaarde 26
3436 RB Nieuwegein

Meer informatie? Afspraak maken?

Je kunt altijd op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 contact met mij opnemen.
Tel.: 06 24514729
Mailen mag ook via het contactformulier van deze website.


De visitatie door Jacopo Pontormo (ca. 1528)

De visitatie door Jacopo Pontormo

Simpel

Dat ene
simpele gebaar
mijn hand
heel even
op jouw haar
ontroerde je
een stil moment

Je bent zoiets
ook niet gewend

(uit; Als mijn piano wil ik zingen, Evelijne Swinkels-Braaksma)
“De ontmoeting is de moeder van alle interventies” (Wibe Veenbaas)